Dit waren de leukste opdrachten van Februari. Van elke opdracht laat ik een paar foto's zien. De opdrachtgevers kregen in alle situaties nog veel meer mooie beelden.
Brandschermen in VMBO gebouw
Deze brandschermen gaan automatisch dicht en beschermen de bovengelegen verdiepingen van brand op de begane grond. Dit was trouwens wel één van de mooiste scholen waar ik ooit ben geweest!
Betonstort op bouw nieuw hotel (1)
Dit project mag ik af en toe fotograferen. Deze maand twee keer. U ziet verder naar beneden de tweede set foto's
Evenement: Themater
Heel af en toe mag ik nog een evenement fotograferen. Uiteraard is dat dan een 'online' evenement. Maar ook daar kun je mooie foto's maken. En dat goede foto's van online evenementen heel belangrijk zijn, leest u hier.
Bouwproject: Kindcentrum Hellevoetsluis
Ook dit is een project waar ik om de zoveel tijd foto's van de voortgang mag maken. De foto's worden gebruikt door een consortium aan opdrachtgevers.
Pfeifer heavy machinery
Voor een kredietverstrekkende partij mag ik met enige regelmaat een bedrijf op de foto zetten dat actief is in kraan verhuur en aankoop. Dit doe ik met heel veel plezier: het levert altijd leuke plaatjes op!
Vastgoedfotografie in pand aan het begin van de renovatie
Voor een nieuwe opdrachtgever mocht ik een mooi oud pand in de Rotterdamse binnenstad fotograferen. Zo'n klus waarvan je aan het begin denkt: hoe maak ik hier wat moois van?'. En als je dan de foto's door de nabewerking heen haalt denkt: 'wow, wat gaaf!'
Intrekoperatie waterleiding
Ook zo'n boeiend project: ik mocht het intrekken van een waterleidingbuis van honderden meters lang in een boorgat fotograferen. De waterleiding, een behoorlijke joekel, is van staal. Die moet onder een lichte bocht het boorgat ingaan. Hij werd daarbij omhoog gehouden door 9 kranen.
Klokkenverzamelaar
Gepensioneerde klokkenverzamelaar. gefotografeerd voor een magazine van een pensioenfonds.
Betonstort op bouw nieuw hotel (2)
En weer mocht ik naar dit bouwproject. U zag hierboven al een serie foto's van mijn eerste bezoek deze maand. Mooie bijkomstigheid: nu scheen de zon!
Familieportret op industriële locatie
Back to Top