Van Wijk Uitvaartkisten
Vakkundige mensen met passie voor hun werk. Dit was mijn tweede bezoek aan dit bedrijf. Van Wijk heeft drie maanden lang een mooie advertorial in een vakblad. Ik maf de fotografie verzorgen.
TWD Portretten
Bestuursportretten
Portretten van een treinbestuurder
Online event: WCEF + Climate
Tweedaags Event van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat in het Wordforum, Den Haag. De communicatiemensen van dit evenement vroegen mij om met twee fotografen dit evenement te fotograferen. Er waren drie gelijktijdige programma's. De beelden moesten heel snel beschikbaar zijn voor pers en sociale media. Ik nam mijn collega Emiel Lops mee. Emiel is een prettige collega en goede fotograaf. Onderstaande foto's zijn alleen van mij.
Capelse woonwijken
Voor een evenement dat in Mei plaats zal vinden over 'Wonen in Capelle' verzorgde ik een serie foto's. Ik bezocht alle wijken van deze mooie stand onder de rook van Rotterdam.
Powerscreen machine
Een powerscreenmachine zeeft asfalt dat van de snelweg afkomt. Hij creƫert hopen van verschillende formaat steentjes. Deze kunnen dan opnieuw gebruikt worden als nieuw asfalt.
Slooppand
Ik mocht dit pand fotograferen vlak voordat het gesloopt werd. Inmiddels heb ik ook de sloop zelf gefotografeerd. Deze foto's ziet u volgende maand.
Bodemsanering
Fashion shoot
Deze gave shoot vond plaats op een supergave industriƫle locatie. Helaas mag ik u op dit moment niet meer laten zien. Maar dat volgt snel!
Gebouwen hulpverleningsinstantie
Hijskranen Heijmans bouwproject
Back to Top